Sierbestrating

Wij maken uw terras, tuinpad of oprit met hoogwaardige sierbestrating producten.

Sierbestrating

Bestrating is een van de meest noodzakelijke elementen in een tuin of om een woning. Denk aan een pad naar de ingang van uw woning, terras, parkeerplaats of een stuk bestrating voor de sier.

Bestratingen zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. Alle soorten kunnen wij voor u realiseren. Ook het ophogen of herstraten van uw bestaande bestrating kunnen wij uiteraard ook voor u doen.


Afstemmen

Een tuin moet meer zijn dan een grasveldje en beplanting. Net als bij tuinafscheidingen wordt in de bestrating het praktisch nut verenigd met het verfraaien van het geheel.

HVL Verlichting

Erfverlichtig

 

Goede verlichting werkt ook preventief tegen criminaliteit. Bij de achteromgang in een woonwijk, bijvoorbeeld, waar het veiligheidsgevoel samen moet gaan met het voorkomen van lichtoverlast voor de andere bewoners.

 

HVL Decoratie

Decoratie

 

Maak het gezellig in de tuin met sfeervolle tuindecoraties. Alle mogelijke decoraties voor uw tuin kunnen wij leveren, desnoods op maat gemaakt.

 

HVL grind

Grind

 

Grind kunnen we in alle soorten en maten leveren, waarmee we de mooiste paden aanleggen in uw tuin. Een grindtuin is onderhoudsarm doordat onkruid uit de ondergrond vrijwel geen kans krijgt.